Arriba l’Estiu Jove de Montgat i Tiana

0
846

Les noies i nois de Montgat i Tiana que vulguin passar un mes de juliol entretingut i ple d’aprenentatges poden inscriure’s a l’Estiu Jove, organitzat per les regidories de Joventut d’aquests dos municipis. Els joves que s’hi inscriguin podran gaudir de tres setmanes d’activitats culturals, lúdiques i educatives per fer passar la calor i gaudir de les vacances escolars.

Les activitats estan programades del 4 al 22 de juliol a Montgat i Tiana, i faran diferents activitats com ioga a la platja per fer treball corporal, activitats artístiques, tallers de pintura, sessions per aprendre a generar contingut creatiu a les xarxes socials, formació laboral per aprendre a fer un currículum, anglès dinàmic i classes de reforç. L’Estiu Jove també ha programat tres sortides coincidint amb els primers dilluns de cada setmana de juliol, una a Port Aventura, el dia 4 de juliol, una al Boting l’11 de juliol i, finalment, al ClimbBdn el dilluns 18 de juliol. Les inscripcions a totes les activitats s’obriran del 7 al 23 de juny.

Per inscriure’s a les activitats de l’Estiu Jove s’haurà d’enviar un full d’inscripció a [email protected], si es fan a Montgat, o a [email protected], si són els que es fan a Tiana. Les inscripcions per la sortida a Port Aventura, que està programada pel dia 4 de juliol, es realitzen amb un altre formulari previ pagament al següent enllaç.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom