Arriba a Badalona el projecte “Adopta un avi”

0
638

El programa intergeneracional de companyia “Adopta un avi” acaba d’arribar a Badalona on ja s’ha produït la primera trobada entre els joves i els seus nous avis. “Adopta un avi” connecta generacions a través de l’acompanyament recurrent, i el seu objectiu és el d’aconseguir que la gent gran se sentin acompanyats i escoltats, mentre que els joves aprenen valors i experiències durant les visites. El programa no només pretén acompanyar la gent gran, sinó també ressaltar la figura dels avis i àvies, grans mestres. Els joves de Badalona que vulguin participar d’aquest programa poden registrar-se a través de la pàgina web, www.adoptaunabuelo.org, contactar a través de Facebook (Adopta un abuelo) o en el correu electrònic [email protected]

Segons Alberto Cabanas, President i fundador d’Adopta un abuelo, “estem molt contents del gran acolliment que està tenint el programa a Badalona i volem mostrar el nostre agraïment als centres residencials per la confiança dipositada”. A més, anima als joves de Badalona que s’inscriguin en el projecte: “Busquem joves compromesos i amb valors, il·lusionats amb formar part d’aquest projecte d’emprenedoria social”.

Fins ara, el programa està implantat en 72 municipis de l’Estat i ha prestat més de 25.000 hores de companyia, comptant amb 1.200 participants, aspirant a aconseguir la xifra de 4.000 en aquest nou curs per atendre la demanda que es presenta, així com a les sol·licituds rebudes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom