Aquest Reis, els tortells de reis de Bertran Mar portaran cinc brillants de la joieria Glòria Pardo

0
3546
Parlem amb Glòria Pardo (Joies i Rellotges) i Maria Crespo (Bertran Mar)
 
Aquest 6 de gener, dia de Reis, serà un dia especial per a 5 persones. Els postres oficials d’aquest dia, i que no pot faltar a cap casa de Badalona, són els tortells de Reis. De massapà, nata, crema o xocolata, els tortells són els dolços més típic d’aquest dia. Segons la tradició, qui troba la fava paga el tortell i qui troba la figura del rei és coronat. Aquest Reis, però, a Badalona tothom voldrà trobar un dels 5 brillants que repartirà el forn Bertran Mar i la joieria Glòria Pardo.
 
El TOT ha volgut conversar amb la gerent de Bertran Mar, Maria Crespo i la propietària de la joieria Glòria Pardo
 
Com va sortir la idea d’incloure 5 brillants als tortells de reis?
Glòria: La idea em va venir al cap i de seguida vaig pensar que podria ser una bona iniciativa. Volia fer una campanya original amb la col·laboració d’un comerç de proximitat i vaig pensar amb Bertran Mar. Fa poc que hem obert una nova botiga al carrer Francesc Layret i vaig pensar en poder organitzar una campanya singular. I si amaguéssim 5 brillants al tortell de Reis? I dit i fet, el proper dia de Reis això serà una realitat.
Maria: Des de Bertran Mar de seguida ens va agrada molt la idea i vam pensar que seria una forma molt original de celebrar el dia de Reis. A més, ens encanta aquesta sinèrgia entre dos comerços de proximitat, que no tenen res a veure a priori, vull dir que venem productes totalment diferents i que hem fet una unió amb aquesta campanya.
 
Glòria, quines característiques tenen aquests brillants que trobarem als tortells de Reis?
Són brillants 0,10, River, amb un certificat internacional i una garantia gemmologia. De fet, les 5 persones afortunades podran venir a la nostra botiga a buscar aquesta certificació un cop trobin aquests brillants al tortell de Reis de Bertran Mar.
 
Maria, quan i com podrem trobar aquests brillants als tortells de Reis?
Doncs els 5 brillants estaran amagats en 5 tortells de Reis que vendrem el matí del dia de Reis, el dia 6 de gener. Nosaltres obrirem de 8 del matí a les 15h. Els brillants estaran entre els tortells que tinguem reservats i també els que es comprin directament aquell dia al taulell. Els brillants restaran amagats en qualsevol tortell, tant de massapà, nata o xocolata, de fet tots els sabors podran tenir aquest gran regal. I sobretot, les persones afortunades que no es preocupin perquè no tindran cap perill en ennuegar-se perquè esta tot previst i preparat perquè es vegin.
 
Glòria, penses repetir aquesta experiència amb d’altres comerços o establiments de proximitat?
Itan! Això és una primera prova i esperem que tingui èxit. Crec que pot ser una manera de fer xarxa i fer ciutat. Esperem poder-ho repetir i estendre l’experiència amb d’altres campanyes.
 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom