Aquest divendres s’inaugura el Pessebre de la plaça de la Vila

0
638

Aquest proper divendres, 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, a partir de les 19 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració del tradicional Pessebre de la plaça de la Vila. A continuació es farà la inauguració de la 21a Mostra de Pessebres de Badalona a la sala d’exposicions El Refugi.

Pessebre tradicional de la plaça de la Vila

El Pessebre tradicional de la plaça de la Vila, creat i construït per la Carme Ayza, estarà instal·lat fins al dia 6 de gener de 2020 i es pot veure de 8 a 23 hores. Aquest any el pessebre escenifica l’arribada de Ses Majestat els Reis Mags d’Orient a un poble envoltat d’altes muntanyes nevades. Durant l’acte d’inauguració hi haurà una cantada de nadales a càrrec del Conservatori Professional de música de Badalona i de la coral Llevantcanta del centre públic municipal d’educació especial Llevant

21a Mostra de pessebres de Badalona

Tot seguit s’inaugurarà la 21a Mostra de Pessebres, a la sala d’exposicions El Refugi, a la plaça de la Vila. L’exposició compta amb trenta-un diorames, creats i construïts per l’Associació Amics del Pessebre de Badalona, que il·lustren les representacions més tradicionals del pessebre en diferents paisatges de Badalona i d’altres indrets de Catalunya i del món. L’exposició de diorames romandrà oberta fins al 6 de gener del 2020, de 17 a 20.30 hores, de dilluns a divendres, i de 12 a 14 i de 17 a 20.00 hores, dissabtes i festius. El dissabte 28 de desembre la mostra restarà oberta fins a la 1 h de la matinada.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom