Aquest dissabte reobre el Zorrilla amb la comèdia de Jorge Javier Vázquez “Desmontando a Séneca”

0
958

A partir d’aquest dilluns, 23 de novembre, segons la ressolució publicada al DOGC, s’inicia la fase 1 del Pla de Desescalada a Catalunya, i amb ella es reprenen a tot el territori les activitats culturals al 50 % amb un màxim de 500 persones. Això vol dir que poden tornar a obrir els teatres. A Badalona, aquests equipaments culturals ja han anunciat la seva reobertura, per el proper cap de setmana.

L’espectacle “Desmontando a Séneca” del badaloní Jorge Javier Vázquez serà la primera obra que es podrà realitzar i ho farà aquest dissabte 28 de novembre a la mateixa hora: les 20.30h. Es podrà fer, això sí, tenint en compte que es manté el confinament perimetral municipal del cap de setmana i que l’entrada a un espectacle no servirà com a salconduit per trencar aquest confinament. Sí que ho serà, en canvi, per retornar al domicili més tard de les 22h, sempre que es tracti del mateix municipi.

Pel que fa als altres dos espectacles previstos aquest cap de setmana: l’espectacle de flamenc El Yiyo y su troupe i el familiar Black Music pels més menuts, no es podran, malauradament, dur a terme. Les respectives companyies i Badalona Cultura han decidit, finalment, ajornar-los per a més endavant. En el cas de l’espectacle del Yiyo, aquest s’ajornaria fins al proper dissabte 13 de març; i, en el cas de Black Music pels més menuts, s’ajornaria fins a la propera tardor, amb dates encara per confirmar.

Badalona Cultura ja s’ha posat en contacte amb les persones que tenien entrades per aquests tres espectacles. Però, en qualsevol cas, per a qualsevol dubte amb les entrades podeu contactar a través del correu [email protected].

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom