Albiol vol recuperar les fires sectorials que se celebraven a Badalona

0
982

Albiol ha anunciat que si torna a ser alcalde recuperarà les fires sectorials que se celebraven a Badalona amb l’assessorament d’Enrique Lacalle, president del Saló de l’Automòbil de Barcelona. Albiol afirma que “la ciutat té unes possibilitats infinites per a celebrar esdeveniments de gran magnitud, com ja vam demostrar durant el meu mandat, i per això tornarem a recuperar els que vam impulsar durant la meva alcaldia”.

La presentació de l’acord de col·laboració es va presentar a finals de la setmana passada al Saló que es celebra a Fira de Barcelona, després que Albiol firmés el Llibre d’Honor i visités els diferents pavellons de la prestigiosa cita automobilística. “En aquests darrers quatre anys tant la CUP com el PSC van decidir tancar en un calaix tant la Fira Automobilística o la Inmobiliaria, tot i la gran repercussió tan social com econòmica que tenien per a la ciutat”, explica l’ex Alcalde.

“Amb l’assessorament i el suport del President del Saló de l’Automòbil aconseguirem anar un pas més enllà per revifar i potenciar la marca Badalona a través d’aquest importants actes sectorials”, conclou Albiol.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom