Albiol promet la creació d’una partida de 7 milions d’euros per a la renovació de les instal·lacions esportives

0
457

El cap de llista del PP, Xavier García Albiol va prometre, aquest dimarts, la creació d’una partida de 7 milions d’euros per a la renovació de les instal·lacions esportives i l’externalització del servei de manteniment durant la celebració del primer Foro Badalona. Albiol considera que “només falten tres mesos per a que s’acabi l’etapa en la que l’Ajuntament no facilita el dia a dia dels clubs de la ciutat, a partir del mes de juny tornarem a posar els màxims recursos i les màximes facilitats per a que Badalona torni a ser un referent en l’àmbit esportiu, tant de base com professional”.

A més d’aquestes dues mesures, Albiol també es va comprometre a crear una regidoria única d’esports  i a fer servir l’esport per donar projecció a la marca Badalona. “Durant la meva alcaldia hi va haver, tot i les gran dificultats econòmiques, l’agenda esportiva més complerta i amb més nivell internacional”. “Ara portem quatre anys en que Badalona ha perdut aquesta empenta, ja que ha deixat escapar grans esdeveniments internacionals com la Maratest o la Ser-Tri i no ha tingut com a una prioritat màxima el foment de l’esport base”, segons han explicat els populars en un comunicat. 

La trobada va aplegar un centenar de representants de clubs i entitats esportives de la ciutat i va comptar amb les ponències de l’ex futbolista Tente Sánchez, l’empresari Jaime Grau, la directora de la Fundació del CF Badalona, Íngrid Sicília, i va ser presentat per l’empresari Xavi Morera. Albiol afirma que “és per a mi un orgull que persones que no comparteixen afinitats ideològiques ens posem d’acord en el futur que tots volem per a Badalona”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom