Ajudes a Tiana per l’escolarització i beques d’infants

0
743

L’Ajuntament de Tiana ha obert la convocatòria per ajuts individuals d’escolarització i de menjador per a infants de l’Escola Bressol Municipal. Les famílies podran sol·licitar  l’ajut a l’Ajuntament del 21 d’octubre al 30 d’octubre de 2019 en horari de registre municipal amb tota la documentació descrita a les bases.

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts econòmics municipals per a l’escolarització i el servei de menjador de caràcter fix, per a tots els infants matriculats a l’Escola Bressol Municipal de Tiana, amb situació social i/o econòmica desfavorida, amb l’objectiu de vetllar  i assegurar la possibilitat de fer ús del servei educatiu municipal en una etapa no obligatòria i per tant no reconeguda com a universal i gratuïta.

L’objectiu d’aquestes subvencions és donar resposta a les situacions de dificultat econòmiques, amb la voluntat d’evitar que les famílies es vegin obligades a renunciar al servei educatiu i de menjador de l’escola bressol municipal. El programa pretén garantir el dret de l’educació de zero a tres anys i el servei complementari de menjador assegurant una bona alimentació i l’assistència a l’espai educatiu de menjador, així com facilitar la conciliació de la vida familiar i professional.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom