Aïda Llauradó, candidata d’En Comú Podem, “prioritzem les polítiques verdes per fer front a l’emergència climàtica a Badalona”

0
475

El Centre Cívic de Can Cabanyes va acollir l’acte central de campanya de Badalona En Comú Podem les Eleccions Municipals 2023 amb la presència destacada de la candidata Aida Llauradó. La líder dels comuns va explicar que “prioritza les polítiques ecologistes per fer un canvi real a la ciutat”. Badalona En Comú Podem va celebrar el dissabte 20 de maig l’acte central de campanya de les Eleccions Municipals 2023 al Centre Cívic de Can Cabanyes.

L’acte va ser introduït per Dani Sosa, coordinador nacional de Joves Ecosocialistes i número 4 de la candidatura, qui va posar l’accent en les necessitats climàtiques des de la perspectiva jove i la construcció d’un futur millor per a la ciutat de Badalona.
Rosa Trenado, per la seva banda, va anunciar un compromís reforçat amb la transició ecològica durant aquest mandat, destacant la importància de polítiques valentes i innovadores en l’àmbit de les energies renovables, els carrils bici i la reducció de la dependència energètica com a mesura climàtica i social.

La presència de l’eurodiputat Ernest Urtasun va enriquir l’acte, posant en valor les platges de Badalona i posant èmfasi en la tasca necessària per acabar amb els residus sòlids que les afecten. Urtasun va convidar les regidores presents a Brussel·les per lluitar i reivindicar que la ciutat sigui una prioritat a l’agenda europea.

Aida Llauradó va concloure l’acte central de campanya amb la voluntat decidida de fer de Badalona una ciutat que afronti els reptes del futur des de l’alcaldia a partir del proper mes de juny. També va expressar el seu descontentament amb altres forces polítiques que adopten el discurs de l’Agenda 2030 però després realitzen pràctiques de greenwashing amb l’objectiu de guanyar vots.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom