Acord de col·laboració entre Pompas Fúnebres i el CF Badalona

0
482

Pompas Fúnebres de Badalona s’ha unit ha col·laborar amb el Club de Futbol Badalona. A través d’un nou acord signat amb l’entitat esportiva, la funerària badalonina assumeix el compromís de donar suport al club durant les dues properes temporades.

Per a Ana Gassió, directora general de PFB – Serveis Funeraris, “som conscients que l’esport és un element fonamental a la vida de la nostra ciutat i per això ens omple d’orgull poder donar suport al Club de Futbol Badalona, una entitat local centenària amb qui compartim una filosofia i uns valors, com ara la importància del companyonia i del treball en equip, el respecte o l’esforç”. La col·laboració garanteix la presència gràfica de PFB durant els partits disputats a l’Estadi Municipal de Badalona, així com la participació activa en altres accions que tinguin lloc durant aquest any i la propera temporada.

La formalització de la signatura de l’acord ha comptat amb la presència d’Ana Gassió, directora general de PFB-Serveis Funeraris, i Jonathan Mellado, responsable de Màrqueting del club esportiu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom