44 dies després els infants prenen els carrers i platges

0
2643

Des de les 9h del matí i fins a les 21h els nens i nenes poden sortir al carrer, després de 44 dies de confinament a casa. El primer dia per poder sortir a l’aire lliure dels menors dels 14 anys ha arribat. Des de primera hora del matí s’ha vist força moviment a tots els barris de Badalona. Aquestes sortides s’han de fer seguint les condicions que ha definit el Ministeri de Sanitat: un adult ha d’acompanyar els menors, tres alhora com a màxim; es pot sortir una hora fins a les 21h, sense allunyar-se més d’un quilòmetre del domicili. També es poden agafar joguines, però és obligatori mantenir la distància de dos metres respecte a altres grups de persones. Algunes famílies badalonines han optat per baixar a la platja i tirar-se a la sorra, recordem que banyar-se està prohibit.

A la Rambla s’han vist molts nens amb patinets i bicicletes. Alguns amb moltes ganes de córrer i també de jugar amb la pilota. Això si, les persones amb gossos també estan omplint amb massa els carrers. Tot i la norma, hi ha ciutadans, segons ha pogut comprovar el TOT, que anaven tots els membres de la família, pare, mare i nens junts. Pel que fa a les mascaretes, la majoria de nens han sortit amb elles, però molts pares comentaven que costa trobar mascaretes pels més petits.

També s’han vist moltes famílies en espais com el Tutró d’en Caritg, el parc de Montigalà o la plaça Trafalgar. Recordem que els parcs infantils continuen precintats i no es poden utilitzar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom