Cinc alcaldies de l’Eix Besòs, juntament amb CV Baix Besòs, signen un “full de ruta” per revertir les mancances a la zona

0
851

Amb l’objectiu de concretar compromisos que la Coordinadora Veïnal del Baix Besòs ha signat amb els ajuntaments de l’Eix Besòs un document per a comprometre’s políticament a tirar endavant un “full de ruta” que estableix els compromisos d’una acció conjunta i estratègica.  Aquest acord és un primer pas important que ha de permetre articular esforços alentorns de les polítiques socials i urbanes en la zona.

Els eixos i temes abordats són el resultat d’un procés de priorització i definició que aposta per un nou model de cogovernança a l’àrea, capaç d’assumir els reptes estructurals de la zona Besòs.

Hi van assistir ahir Ada Colau i Ballano (de Barcelona), Laura Campos Ferrer (de Montcada i Reixac ), Filo Cañete Carrillo ( Sant Adrià del Besòs) i Núria Parlon i Gil ( de Santa Coloma de Gramenet), i el batlle de Badalona, Rubén Guijarro Palma, juntament amb el President Coordinadora Veïnal Baix Besòs, Pepe Sánchez.

Segons la Coordinadora Veïnal del Baix Besòs, “aquest document plasma l’esforç inversor mancomunat de les estructures municipals i supramunicipals per a superar el repte i la necessitat del reequilibri de rendes i una major justícia espacial de la zona”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom