Televisió de Badalona emetrà aquest divendres en directe el Piromusical i la Cremada del Dimoni

0
2851

Televisió de Badalona emetrà aquest divendres 10 de maig el tradicional programa ‘Nit de Sant Anastasi’, que recull els actes centrals de les Festes de Maig i que culmina amb la Cremada del Dimoni. El programa s’iniciarà a les 19.30 hores i s’acabarà a les 22.30, quan el Dimoni ja hagi desaparegut engolit pel foc. El programa ‘Nit de Sant Anastasi’ el presentarà Bàrbara Sedó, en directe des d’un plató situat a la Rambla de Badalona, just davant de l’Escola del Mar. Durant les 3 hores de programa, Bàrbara Sedó tindrà a la seva esquena el Dimoni, que es cremarà després del Piromusical, que començarà a les 22 hores i on els focs estaran acompanyats de música de sèries de pel·lícules.

Connexions amb diversos punts de la ciutat

Durant el programa hi haurà connexions amb 3 punts diferents de la ciutat, que seran conduïdes per Marta Grífols, Carles Carvajal i Mar Martínez. Concretament es faran connexions des de la plaça de la Vila i els carrers del centre de la ciutat; la Rambla i el Passeig Marítim, just als peus del Dimoni; i altres espais de Badalona que acullen activitats de festes. El programa començarà amb la retransmissió de totes les activitats de cultura popular, que s’iniciaran a les 19.30h a la Plaça de la Vila. Després es seguirà tot el seguici pel centre de la ciutat i les tandes de lluïment que faran a l’arribar a la Rambla. Un dels moments més majestuosos de la Nit de Sant Anastasi serà el Ball de l’Àliga, que serà retransmès amb tota mena de detall per les càmeres de Televisió de Badalona.

Piromusical i Cremada del Dimoni

Entre els diversos convidats que hi haurà al programa cal destacar l’historiador Sergi Caravaca, que parlarà de la tradició de les colles i les tandes de lluïment; també hi haurà un representant del col·lectiu LGTBI a qui aquest any s’ha dedicat el mocador de festes; una entrevista al grup Buhos, que actuarà el mateix divendres dia10 un cop acabi la Cremada; i, finalment, amb la dissenyadora del Dimoni. Com cada any, el punt àlgid de la Nit de Sant Anastasi, i per tant del programa de Televisió de Badalona, tindrà lloc a les 22 hores amb el Piromusical, aquest any centrat en sèries de televisió, i la posterior Cremada del Dimoni.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom