Badalona acollirà dijous la primera edició de les Jornades de Gent Gran

0
1701

Badalona acollirà dijous 21 de març la primera edició de les Jornades de Gent Gran amb un programa centrat en Gent Gran i Solitud. Les activitats es divideixen en dues parts clarament definides. Al Centre Cívic la Salut, tindrà lloc durant el matí una jornada tècnica i a la tarda, al Centre Cultural l’Escorxador, tindrà lloc diverses activitats lúdiques, ball i berenar.

Jornada tècnica

De 9 a 13.30 hores, el Centre Cívic la Salut (avinguda del Marqués de Sant Mori) tindrà lloc la jornada tècnica sobre Gent Gran i Solitud amb una conferència, a les 10 del matí, a càrrec del director científic de l’Àrea de Gent Gran de l’Obra Social “la Caixa”, Javier Yanguas. Posteriorment, a les 11.30 hores es visualitzarà un curtmetratge i es debatrà en una taula rodona amb la participació, entre altres, de la cap del programa de Gent Gran de Càritas, Carme Gargallo; el coordinador territorial d’Amics de la Gent Gran, Pau Berbel; la coordinadora del projecte Radars Barcelona, Clara Costas i la infermera del CAP Nova Lloreda de Badalona Serveis Assistencials, Mariluz López.

Activitats lúdiques

A la tarda, en el Centre Cultural Escorxador Nau 3 (carrer de Don Pelai núm. 22) de 16 a 18 hores, tindran lloc diverses activitats lúdiques, com el ball d’envelat i berenar per als assistents.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom