La Biblioteca Lloreda torna a obrir amb millores

0
3212

La Biblioteca Lloreda (avinguda de Catalunya, 56-62) ha tornat a obrir de nou al públic, tal com estava previst, després que hagin finalitzat les obres de millora en aquest equipament.

Les obres de rehabilitació de la Biblioteca de Lloreda, que van començar el passat 16 de novembre, han tingut un pressupost de 15.317 euros. Els treballs han consistit en la renovació de tota la il·luminació dels espais; eliminant els antics fluorescents i renovant-los amb llums de leds que tenen un manteniment més baix, una vida més llarga, són més eficients i no emeten raigs ultraviolats i infrarojos, que poden ser nocius per a la salut. Així mateix s’han arreglat i condicionat les portes d’accés, sortida i d’emergència; i s’han arreglat tots els desperfectes a les parets i s’han pintat els espais per als adults i per als més petits. A la sala infantil s’han combinat diversos colors per a aconseguir un efecte més càlid i divertit.

La Biblioteca Lloreda es va inaugurar el 4 de juny de 1994 fruit de l’ampliació i trasllat a un nou local de l’antiga Biblioteca de Can Cabanyes que estava situada a la masia del mateix nom. La Biblioteca està situada en el barri de Nova Lloreda, que forma part del Districte 2 juntament amb els barris de Sant Crist, Can Cabanyes i Sistrells. Ocupa els baixos d’un dels característics blocs de pisos del barri de Nova Lloreda que dibuixen una orografia força particular amb els seus maons de color vermell. El local, de 590 m², en una única planta, compta amb 3 sales ben diferenciades: infantil, adults i audiovisual.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom