12 imatges per resumir l’any 2018

0
1600

La neu va arribar a les cotes altes de Badalona

A finals de febrer, la neu va arribar a les cotes més altes del terme municipal de Badalona. La nevada va durar poques hores però va deixar imatges de postal, sobretot al barri de Canyet

Una balena apareix surant a les platges de Montgat

Al març va aparèixer una balena morta a la platja del nord de Montgat. Després d’hores a la platja va ser traslladada al Port de Badalona on un camió la va portar a Lleida a deshidratar-se.

El vaixell d’Open Arms queda retingut a Pozzallo

Durant el mes d’abril, el vaixell d’Open Arms va quedar immobilitzta a Sicília per ordre d’un jutge. Aquest any, no ha estat fàcil per la tasca de l’ONG badalonina salvant vides al Mediterrani.

Can Ruti inaugura un quiròfan hídrid pioner a l’Estat

L’Hospital Germans Trias i Pujol va inaugurar, el passat mes de maig, un nou quiròfan hídrid pioner basat en un programari únic a l’Estat Espanyol.

Crema un dimoni que aixeca polseguera política

El dimoni que vam cremar aquest any serà recordat per la polèmica política que va aixecar. La situació que viu Catalunya va quedar reflexada en el dimoni que va cremar el 10 de maig.

La plaça Josep Tarradellas sense cotxes

Després de les Festes de Maig, i cop va marxar la Fira d’Atraccions, l’Ajuntament va decidir treure els cotxes de la plaça Josep Tarradellas. La mesura va aixecar crítiques del veïns.

L’any de la pacificació del passeig que ha durat uns mesos

El juny, l’Ajuntament pacificava el passeig marítim. Badalona vivia un estiu sense cotxes en aquest tram de litoral. El canvi de govern, i el Consell de la Mobilitat, ha acordat deixar ara aparcar els cotxes de nit.

Badalona canvia d’alcalde a un any de les municipals

Dolors Sabater no va poder aprovar els pressupostos, arriba una moció de censura, que fa canviar d’alcalde. El socialista Àlex Pastor arriba a l’alcaldia amb minoria, però amb els vots de PP i C’s.

41mm en 30 minuts: una intensitat brutal de pluja

El mes de juliol arribava una dels grans aiguats d’aquest any de pluja. Durant un matí, a Badalona quedaven registrat més de 40 litres amb només 30 minuts. L’aiguat va causar forces inundacions a la ciutat.

Any de contrastos al Club Joventut Badalona

L’any començava amb el futur de la Penya penjada d’un fil per motius econòmics. A l’estiu, saltava la notícia. Una filial de Grífols ampliava el capital del club verd i negre. L’assemblea de socis votava a favor.

Més de 100 porcs senglars abatuts a Badalona

Durant aquest any, l’augment d’exemplars de porcs senglars, al bari de Canyet, ha provocat nombrosos problemes. Gràcies a diversos permisos s’han abatut un centenar durant aquest any.

Nadal amb més llums a Badalona

L’any s’acaba amb un Nadal amb més llums i actes nadalencs. El govern de Badalona presentava la campanya “Estimen el Nadal”. Enguany s’ha il·luminat amb llums el Pont del Petroli per primer cop.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom