12 imatges per resumir l’any 2015

0
968
Mireia Belmonte, filla predilecta de Badalona
Feia 43 anys que Badalona no nomenava cap fill predilecta. El passat febrer, el Teatre Zorrilla va acollir l’acte de reconeixement a la nedadora del barri de la Salut.
 
Les màquines tornen a treballar al Canal del Gorg
Durant el mes de febrer, les màquines van tornar a la zona del Canal del Gorg per començar la primera fase. En total el canal costarà uns 10 milions d’euros i estarà enllestit en dues fases.
 
Nova biblioteca a Canyadó i Casagemes
El mes d’abril va obrir la biblioteca dels barris de Canyadó i Casagemes. L’equipament porta també el nom del poeta badaloní Joan Argenté i esta situat a la Riera de Canyadó.
 
El Home Design té lloc a l’antic edifici de Correus
L’edifici de Correus va acollir, des de finals d’abril, la segona edició de la Badalona Home Design. Durant unes setmanes es van poder veure les darreres tendències en interiorisme gràcies a un grup d’empresaris locals.
 
S’estrena el nou skate parc a Can Ribó
Amb una competició internacional, i la participació d’uns 130 skaters, es va inaugurar, el mes de maig, el parc skate situat a la carretera de Mataró. El nou espai s’ha convertit en un lloc de trobada per skaters de tot el país.
 
Crema el dimoni dels 75 anys
El dimoni que vam cremar les passades Festes de Maig va ser especial. El dimoni celebrava els 75 anys de la Cremada del Dimoni. Un gran espectacle de foc, i com sempre acompanyat del Piromusical, van servir per celebrar aquest aniversari.
 
El PP guanya les municipals però una unió d’esquerres suma i obté l’alcaldia
El 24 de maig va portar un canvi històric a l’Ajuntament de Badalona. El PP va guanyar a 30 barris i els barris del districte primer van quedar en mans d’ERC i CIU. La gran sorpresa va ser l’irrupció de Guanyem Badalona, amb 5 regidors, que va poder formar govern amb ERC i ICV-EUiA.
 
Dolors Sabater, veïna del barri del Manresà, escollida alcaldessa de Badalona
Amb una expectació màxima, el 13 de juny es va escollir Dolors Sabater alcaldessa de Badalona, amb els vots de Guanyem, PSC, ERC, ICV-EUiA i CIU. D’aquesta manera, Sabater es va convertir en la segona alcaldessa que ha tingut Badalona. A fora l’Ajuntament es van concentrar manifestacions a favor i en contra.
 
Quatre naus industrials afectades per un incendi
El mes de juliol es va declarar un incendi en una nau, de 1.500 metres quadrats, al polígon Badalona Sud. El foc va afectar també quatre naus industrials situats al voltant de la nau cremada.
 
La ciutat fa una crida per acollir refugiats
La crisi humanitària dels refugiats sirians també han arribat a Badalona. L’Ajuntament va posar en marxa una campanya per acollir refugiats i s’han realitzat diversos actes, com una concentració, per donar suport als refugiats.
 
Badalona es manifesta contra els assassinats masclistes
Al voltant de 80 dones van participar, durant l’octubre, en la performance Women In Black Action a la plaça de la Vila de Badalona. La perfomance es va organitzar per denunciar els assassinats masclistes.
 
L’Agència Tributària embarga la Penya per un deute amb Hisenda
L’Agència Tributària ha embargat el Joventut de Badalona SAD per l’impagament a Hisenda de 756.460,89 euros que el club devia des que va sortir del concurs de creditors el 2012.
Sin título-1 copy penya copy mquinesport la foto 4 incendi home design DSCF4746 DSC_00113 biblioteca belmonte

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom